Una playlist per a Death Valley

death valley playlist

Extens i desigual … Death Valley mereix una llista de reproducció jaspiada i diversa per conduir al llarg les diferents paletes de matisos i d’emocions que ens evoquen artistes i paisatges.

Ain’t No Easy Way Out… de Death Valley. So easy to fall in love

de B.R.M.C  ‘Ain’t No Easy Way’ (San Francisco)

Aquesta llista està dissenyada per reflectir l’atractiu i la diversitat que ofereix Califòrnia. Des de muntanyes gegantines i cobertes de neu fins a extensions massives i seques com ara Death Valley. Glorious land!

Els veïns, els eclèctics Calexico, d’Arizona, juntament amb el texà, Kevin Morby, recorden les parts més pesades i més adustes d’aquesta terra. Arizona està al costat de Califòrnia, al sud de Nevada i a l’oest de l’estat de Nou Mèxic. S’hi nota el caloret. Death Valley camina per tots aquests extrems, igual es poden veure arbres de iuca blanquets per la neu al cim de la muntanya com àrees pelades on la sequera s’hi ha coronat. Morby afegeix un toc d’esperança al final del desert, un himne que parla de la injustícia: la mort d’Eric Garner, estrangulat per 2 agents de policia de NY el 2014 perquè suposadament venia cigarrets solts al carrer il·legalment. La bogeria d’aquest món. Dramàtic, com Hurt dels de Cleveland, Nine Inch Nails.

Com a principals exponents de Califòrnia en aquesta playlist hi trobem The Brian Jonestown Massacre de San Francisco, Les Deux Orquestra Amor de Hollywood i Red Hot Chili Peppers.

Música ondulant. Paisatges sinuosos

Arena, desert, dunes: llocs on creus sentir el batec de la immensitat. Tocat per la primera llum (The First Light) i el color rosa al cel del Sud de Califòrnia. Conduint quilòmetres o milles per carreteres de pols, escortat per fileres immesurables de palmeres. Veient alguns que viuen sota un pont (Under The Bridge) deixant que les coses passen a la seva manera (Let Things Happen) i d’altres, vivint el GRAN somni americà, la floració tecnològica (Electric Bloom), el seu cel (Heaven) tan esperat. Califòrnia és una terra d’extrems, i així ho hem volgut plasmar en aquesta playlist.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.